15.5 C
Craiova
marți, 21 mai, 2024

Moarte violentă

MEHEDINŢI. Un bărbat a căzut din căruţă şi a fost strivit de un autotractor neînmatriculat, care era condus de un bărbat în stare de ebrietate. Utilajul neînmatriculat, ce fusese transformat într-un gater de tăiat lemne de foc, nu avea instalaţie de iluminat, iar şoferul nu a avut timp să vadă bărbatul şi a trecut peste el.
Gravul accident de circulaţie
s-a produs duminică dimineaţă, în jurul orei 2.00, în localitatea Şişeşti din Mehedinţi.
Ancheta poliţiei a scos la iveală un fapt tot mai des întâlnit pe drumurile publice. Atât şoferul utilajului, cât şi căruţaşii erau în stare avansată de ebrietate.
Din primele verificări se pare că s-au speriat caii, au smucit căruţa, iar victima a fost azvârlită din căruţă în stradă, o maşină l-a ocolit, iar cea
de-a doua a trecut peste om.
La locul tragediei s-au strâns tot satul şi patru echipaje de poliţie, care au avut mult de furcă cu persoanele implicate în acest accident.
„Toţi cei patru care au fost testaţi cu aparatul etilotest au fost găsiţi în stare de ebrietate. S-ar putea ca în urma necropsiei să constatăm că şi cel decedat era băut. Accidentul a fost produs de un utilaj neomologat şi neînscris în circulaţie. Vehiculul a mai lovit un autoturism, care circula regulamentar, după care s-a răsturnat de două ori peste cap în afara părţii carosabile“, a declarat subcomisarul Titi Zorzoliu de la IPJ Mehedinţi.
Căruţaşii şi şoferul fără permis au fost duşi la laboratorul de medicină, pentru recoltare de probe biologice. Dacă va fi găsit vinovat, conducătorul utilajului poate să petreacă până la 12 ani în închisoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS